Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

BB Creams - Review



Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα! Τι κάνετε? Λοιπόν, αποφάσισα να κάνω τον ΄΄απολογισμό΄ μου σχετικά με τις BB creams που έχω χρησιμοποιήσει, πριν κάνουν την εμφάνιση τους οι CC και γίνουν η νέα μας τάση! Λοιπόν, το τι είναι οι ΒΒ, νομίζω το ξέρετε όλες σας. Τώρα, τι πως τις χρησιμοποιώ εγώ, είναι άλλο θέμα. 

Λοιπόν, εγώ βρήκα την χαρά μου σ΄αυτά τα προϊόντα, καθώς χρησιμοποιώ την ΒΒ μου το πρωί σαν ένα ελαφρύ make-up για να πάω στο πανεπιστήμιο. Ομολογώ ότι έχω θέμα με κοκκινίλες λόγω ακμής, αλλά με ένα κονσίλερ και την ΒΒ, το δέρμα μου είναι πολύ καλό. Τώρα, αν η ΒΒ είναι λιπαρής υφής, ή θέλω ένα αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας, τότε το σετάρω με μία πούδρα. Εγώ εδώ και ένα χρόνο αυτό κάνω... Τώρα, αν είναι να βγω βράδυ, περνάω μια στρώση ΒΒ πριν το make-up, έτσι ώστε αυτό να έχει καλύτερη εφαρμογή και για ένα αψεγάδιαστο δέρμα. Πολλές φορές μάλιστα, ανακατεύω μισή ποσότητα της ΒΒ και μισή από το make up, και έτσι πάλι έχω ένα τέλειο αποτέλεσμα χωρίς όμως να βαραίνω το πρόσωπο μου. Γενικώς, για μένα οι ΒΒ αντικατέστησαν το make up και αυτό είναι κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς δεν θέλω να βαραίνω το πρόσωπο μου. Τώρα, όσον αφορά αυτές που έχω δοκιμάσει, είναι αυτές που βλέπετε παραπάνω στην φωτογραφία (ΒΒ Ideal flawless by AVON, Lorea'l Nude Magnique, Garnier BB cream Miracle skin για λιπαρές επιδερμίδες), καθώς και η ΒΒ Garnier για κανονικές επιδερμίδες. Δυστυχώς η τελευταία δεν μ΄άρεσε καθόλου, γι΄αυτό και την πέταξα πριν καν την τελειώσω, οπότε δεν την έχω για να την φωτογραφίσω. Παρακάτω σχολιάζω αναλυτικά για την κάθε μία.

 ΒΒ Ideal flawless by AVON
Το τελευταίο μου απόκτημα. Την χρησιμοποιώ μόλις 3 μέρες, αλλά έχω ήδη σχηματίσει άποψη για αυτήν. Αρχικά, η συγκεκριμένη θα κυκλοφορήσει σε 20 μέρες, αλλά εγώ λόγω του ότι είμαι αντιπρόσωπος της εταιρίας, την έχω δοκιμαστικά. Η ΒΒ διατίθεται σε 6 αποχρώσεις για να διαλέξετε το κατάλληλο για τον τόνο της επιδερμίδας της. Εγώ έχω την απόχρωση Natural Beige και μου πάει γάντι. Μπορώ να πω ότι έχει πολύ καλή κάλυψη αλλά όχι όσο κάποια άλλη που αναφέρετε παρακάτω. Ακόμα, αφήνει μια ελαφρά γυαλάδα που εμένα δεν μ΄ αρέσει τόσο και έτσι την σετάρω με ματ πούδρα. Σε κοπέλες με κανονικό δέρμα και όχι μικτό όπως εμένα, νομίζω θα ταιριάζει καλύτερα. Έχει διάρκεια, είναι πολύ ενυδατική, έχει SPF 15,  άλλα για μένα υπάρχουν και καλύτερες. Τέλος, νομίζω ότι το μεγάλο της μείον είναι η τιμή της, κοστίζει 10.90 ευρώ και είναι μόλις 30 ml. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπάρω.

1 μήνας μετά (31/03/2013): Πλέον δεν την αποχωρίζομαι! Έχει γίνει το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ. Τελικά είναι απίστευτη ενυδατική και μ' αρέσει πολύ! Επίσης η κάλυψη της είναι πολύ καλύτερη από ότι νόμιζα και έχει διάρκεια. Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλη BB αυτό το διάστημα! Ναι, θα την ξαναπάρω!!!


Lorea'l Nude Magnique
Η απόλυτη ΒΒ κατά την γνώμη μου. Κάλυψη τέλεια, υφή όχι ματ αλλά όχι και λιπαρή. Πάντως έχει καλύτερη υφή απο την παραπάνω. Εγώ την δοκίμασα από δείγμα που βρήκα σε μηνιαίο περιοδικό, αλλά νομίζω ότι μία φορά ήταν αρκετή για να την λατρέψω. Κάλυψη σούπερ ουάου, διάρκεια τέλεια! Δεν κατάφερα να την αγοράσω ακόμα γιατί ήθελα να τελειώσω αυτήν που ήδη είχα. Λοιπόν, την έβαλα βράδυ, με ελάχιστη πούδρα από πάνω, και η διάρκεια της ήταν απίστευτη. Για μένα το μείον της είναι η τιμή (γύρω στα 13 ευρώ για 35ml) αλλά νομίζω ότι τα αξίζει καθώς μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το make-up σας. Ξέχασα να πω ότι είναι άσπρη και προσαρμόζετε στον τόνο της επιδερμίδας σας, οπότε άλλο ένα συν, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε απόχρωση που σας ταιριάζει. Υπάρχει σε ΄΄εκδοχή΄΄ για ανοιχτόχρωμες και για σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Επιτέλους τελείωσε η άλλη και μπορώ να πάω να την αγοράσω. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!


Garnier BB cream Miracle skin (για λιπαρές επιδερμίδες)
 Επιτέλους τελείωσε!!! Την είχα αγοράσει τον Σεπτέμβριο, την χρησιμοποιούσα καθημερινά και δεν έλεγε να τελειώσει! Λοιπόν, αυτήν στην αρχή την λάτρεψα. Έδινε το πιο ματ αποτέλεσμα που έχω δει, κάλυπτε αρκετά καλά, ενώ είχε διάρκεια. Μετά όμως το ματ της αποτέλεσμα άρχισε να μην μ΄αρέσει, κυρίως γιατί χειμώνιαζε και ένιωθα ότι μου κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται ξηρή και θαμπή. Πάντως είναι η ιδανικότερη λύση για καλοκαίρι που όλες ιδρώνουμε και το πρόσωπο μας είναι πιο λιπαρό. Έχει και αυτή SPF20, ενυδατική δεν θα την έλεγα, ενώ μείον είναι το ότι είναι ''πολύ πολύ υγρή'' σαν σύνθεση και αν δεν προσέξετε, θα λερώσετε σίγουρα τα ρούχα σας καθώς αν την κρατήσετε ανάποδα, τρέχει αμέσως. Ένα άλλο μείον είναι ότι υπάρχει μόνο σε 2 αποχρώσεις, άρα δύσκολο να πετύχεις τον τόνο σου. Εγώ έχω την light και είναι ανοιχτή για το δέρμα μου. Τέλος, είναι ακατάλληλη για την περιοχή των ματιών καθώς έχει οινόπνευμα και ξεραίνει αυτή την περιοχή. Η τιμή της είναι πολύ καλή, μόλις 9.99 ευρώ για 40 ml. εγώ θα την ξαναπάρω αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Garnier BB cream Miracle skin (για κανονικές επιδερμίδες)



Λυπάμαι τα 10 ευρώ που έδωσα!!! Χάλια, χάλια, χάλια...Είναι υπερβολικά λιπαρή, δεν καλύπτει καθόλου, ενώ οι 2 μόνο αποχρώσεις στις οποίες υπάρχει, δεν ευνοούν στον να την διαλέξεις! Πραγματικά είναι η μέρα με την νύχτα με την εκδοχή για λιπαρές επιδερμίδες που υπάρχει παραπάνω. Η συγκεκριμένη δεν κάνει ούτε για κοπέλες με υπερβολικά ξηρή επιδερμίδα. Είναι αυτό που λένε ''σ΄έγλυψε αγελάδα''! Χάλια τελείως! Έκανα το λάθος και την πήρα καλοκαίρι και ο συνδυασμός της ΒΒ μαζί με ιδρώτα, ήταν ότι χειρότερο! Την κράτησα μόλις 1 μήνα και την πέταξα όταν ανακάλυψα αυτήν για λιπαρά πρόσωπα. Ίσως τώρα τον χειμώνα να ήταν καλή, αλλά και πάλι, δεν είχε ούτε διάρκεια, ούτε κάλυψη. Το μόνο θετικό της ήταν η τιμή της, 9.99ευρώ για ποσότητα 50ml. Αυτήν δεν θα την ξαναπάρω σίγουρα! Προτιμώ την ΒΒ της AVON που έχει και μεγαλύτερη διάρκεια, και καλύτερη κάλυψη.


Εσείς ποιες έχετε χρησιμοποιήσει?
Καληνύχτα, Νένα

Υ.Γ. Αν σας άρεσε, παρακαλώ αν μπορείτε κάντε Follow στο blog. Ευχαριστώ εκ προτέρων.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

7 beauty mistakes..!

Καλησπέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε? Κουραστική μέρα σήμερα... είναι εδώ ο δίχρονος ανιψιός μου και με κούρασε! Όλη μέρα χορεύουμε και παίζουμε... Λοιπόν, είπα να κάνω ένα ποστ που είμαι σίγουρη ότι έχετε βαρεθεί να το βλέπετε αυτές τις μέρες. Εννοώ βέβαια λάθη ομορφιάς που κάνουν οι γυναίκες. Εγώ θα αναφερθώ σε λάθη, όχι απαραίτητα στο μακιγιάζ, αλλά αυτά που ΄΄χαλάνε΄΄ την εικόνα μιας γυναίκας, αλλά και λάθη που κάνουν ακόμα και οι άντρες. Και έχω να αναφέρω 7! Ξεκινάω γρήγορα γρήγορα...

1.Λαδωμένο μαλλί
Συχαίνομαι τις κοπέλες με λαδωμένα μαλλιά! Δεν αντέχω να βλέπω μια όμορφη γυναίκα που τα μαλλιά της είναι άλουστα και πραγματικά νιώθεις ότι αν τα στύψεις, θα έχεις το λάδι που χρειάζεσαι για το μεσημεριανό φαγητό. Αίσχος! Οκ δεν κάνει καλό να λούζουμε τα μαλλιά μας κάθε μέρα, αλλά  μην κυκλοφορείς έτσι βρε πουλάκι μου! Είναι μπίχλα αυτό το πράγμα.

2. Βρωμερή αναπνοή
Αν δεν έχεις πλύνει τα δόντια σου, φύγε μακριά μου! Μην μου μιλάς, μην με πλησιάζεις! Άλλο ένα πράγμα που μου την δίνει! Είσαι έξω όλη μέρα, έχεις φάει, έχεις πιει καφέ.. Δεν μπορείς να πλύνεις τα δόντια σου, τουλάχιστον φάε μια τσίχλα! Ειδικά αν έχεις καπνίσει, η μπόχα δεν παίζετε!! Προσωπικά δεν βγαίνω από το σπίτι αν δεν έχω πλύνει τα δόντια μου! Τα πλένω 4-5 φορές την ημέρα! Έχω κόλλημα με την στοματική υγιεινή..


3.Τρόφιμο κολλημένο σε δόντια
Πόσες μα πόσες φορές έχω δει κολλημένα τρόφιμα.... Παιδιά αυτό όχι μόνο σας ΄΄χαλάει΄΄ την εικόνα, αλλά μυρίζει κιόλας! Δεν λέω, κάποιες φορές έχει τύχει και σε μένα, αλλά πάντα κοιτάω με τρόπο σ΄ένα καθρεφτάκι να δω αν έχω κάτι στα δόντια μου. Στα μόνα άτομα που μπορώ να δείξω επιείκεια, είναι στα άτομα με σιδεράκια. Φορούσα και γω και ξέρω τι εφιάλτης είναι να φας καθώς όλα μένουν πάνω στα σιδεράκια. Που καταλήγουμε? Ελέγξτε μετά από κάθε γεύμα τα δόντια σας για τυχόν υπολείμματα.. Απαγορεύονται τα μαρούλια και οι ρίγανες κολλημένα στα δόντια...

4. Βρωμερή μασχάλη
Ναι το ξέρω... όλοι ιδρώνουμε! Αλλά κάνουμε και κανένα μπάνιο! Έστω ένα γρήγορο ντουζ... Και πάντα χρησιμοποιούμε αποσμητικό. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι στο αστικό τους καλοκαιρινούς μήνες και ο διπλανός σου να βρωμάει. Αν βρωμάς, μην μου πεις να πάμε για καφέ!





5. Τρέσες/extensions που φαίνονται
Πείτε μου λίγο αν σας έχει τύχει και σας να βλέπετε μια κοπέλα και να φαίνονται μέσα στα ΄΄μαλλιά΄΄ της οι κόλλες από τα extensions ή η ένωση από τις τρέσες. Εμένα άπειρες φορές. Κουκλίτσα μου το φοράς, οκ, σου πάει, αλλά γιατί δεν το κρύβεις? Κάνε ένα χτένισμα που δεν θα αναδεικνύει τα ψεύτικα μαλλιά σου. Κάποιες φορές ενώ είναι όμορφες οι τρέσες, μόνο και μόνο που φαίνεται η ένωση, χαλάει όλη η εικόνα. Μαζί μ΄ αυτό συγκαταλέγω και τις κοπέλες που ενώ φοράνε τρέσες, 
α. είναι άλλο χρώμα από το χρώμα των φυσικών μαλλιών τους με αποτέλεσμα να φαίνεται άσχημη η διαφορά. Έχεις ξανθά μαλλιά? Διάλεξε ξανθιά τρέσα! Όχι κόκκινη, καστανή ή μαύρη!
β. ενώ το κανονικό μαλλί είναι σγουρό ή κάπως σπαστό, η τρέσα είναι ολόισια (ή το αντίθετο), με αποτέλεσμα να έχουν μαλλιά με 2 διαφορετικών ειδών χτενίσματα, άρα να φαίνονται κάπως έτσι
(δεν βρήκα εικόνα που να δείχνει ακριβώς αυτό που θέλω να πω, αλλά νομίζω καταλάβατε)



6. Κεφάλι ΄΄κολοκύθα΄΄
Δεν εννοώ τίποτα άλλο παρά τα υπερβολικά φουσκωμένα μαλλιά. Το βλέπω κυρίως σε γυναίκες μεγάλης ηλικίας, που όχι μόνο έχουν φουσκωμένο μαλλί, αλλά συνήθως έχουν πληρώσει γι' αυτό σε κάποια κομμώτρια. Δυστυχώς πληρώνουν για να γίνουν έτσι και εκεί είναι το θέμα. Στην περιοχή μου είναι πολλές κομμώτριες που χτενίζουν έτσι  και το αποτέλεσμα είναι χάλια. Δηλαδή προκειμένου να πάρουν λεφτά, κάνουν μια καθόλου καλή δουλειά! Όχι δεν μ΄αρέσει εμένα! Για να δείτε ότι έχω δίκιο, αν βρεθείτε σε εκκλησία για γάμο ή κάποια γιορτή, κοιτάξτε τις ηλικιωμένες!


7.΄΄Άσπρο΄΄ κραγιόν

Τα nude κραγιόν είναι πολύ ωραία! Τα πολύ ανοιχτά όμως, δίνουν ένα αίσθημα πεθαμένου. Δεν είναι ωραία και δεν γοητεύουν. Μην φοράτε πολύ πολύ ανοιχτά κραγιόν. Αν δε σας αρέσουν τα έντονα χρώματα ή νομίζετε ότι δεν σας ταιριάζουν, φορέστε ένα κραγιόν στο χρώμα των χειλιών σας. Όχι ένα που πλησιάζει στις αποχρώσεις του άσπρου. 






Αυτά από μένα! Ήμουν πολύ κακιά, το ξέρω, αλλά κάποιες φορές, κάποιες γυναίκες, το χρειάζονται. Σίγουρα και γω κάνω λάθη όταν βγαίνω έξω, όπως όλες μας, αλλά αυτά είναι μεγάλα fails και πρέπει να διορθωθούν. 
Καληνύχτα!
Νένα

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

AVON Eyeshadow Palette REVIEW!



Ναι ναι ναι.. είναι γεγονός! Επέστρεψα! Ζητάω συγνώμη αλλά είχα εξεταστική η οποία ήταν πολύ δύσκολη και έτρεχα τόσο πολύ! Λοιπόν, κάποιες από εσάς θα είχατε δει στο facebook μια φωτογραφία που είχα ανεβάσει από ένα μακιγιάζ που είχα κάνει χρησιμοποιώντας μια παλέτα σκιών που αγόρασα από την AVON. Σας είχα πει τότε ότι θα κάνω ένα αναλυτικό blogpost και τώρα βρήκα τον χρόνο. 

Λοιπόν, η παλέτα είναι η τετραπλή παλέτα ''Smoke and Mirrors'' και την αγόρασα από stock της εταιρίας μόλις 2,90 ευρώ (η εταιρία διαθέτει stock για τους αντιπροσώπους). Τιμή τέλεια για μία τόσο ποιοτική παλέτα με 4 σκιές. Ομολογώ ότι αρχικά την αγόρασα μόνο λόγω τιμής, χωρίς να με τρελαίνουν τα χρώματα. Αλλά λέω ''τι είναι 3 ευρώ? Ας την πάρω''. Και όμως αποδείχθηκε τέλεια. Δεν πίστευα ότι θα μ αρέσει ο συνδυασμός του φιστικί με το ροζ-μπορντό! Όμως την δοκίμασα και έμεινα έκπληκτη! Καταρχήν, εκτός από την υπέροχη συσκευασία με το ροζ σχέδιο στο καπάκι, που την κάνει ξεχωριστή, ο σκιές έχουν και οι 4 πολύ καλή χρωματική απόδοση. Κατά δεύτερον, απλώνονται πολύ εύκολα! Και τρίτον, τα χρώματα είναι φανταστικά για άνοιξη ή μια πρωινή χειμωνιάτικη έξοδο! Άλλωστε το φιστικί είναι το must χρώμα της άνοιξης...

Αναλυτικά, η παλέτα αποτελείται από ένα ανοιχτό φιστικί-άσπρο, από ένα χακί-πράσινο, από ένα ανοιχτό ροζάκι και από ένα ροζ-μπορντό-φούξια! Δεν ξέρω πως να το περιγράψω! Είναι όμως τέλειο!! Έκανα ένα μακιγιάζ πρόχειρο, χρησιμοποιώντας σαν βάση το ανοιχτό ροζ, στην εξωτερική γωνία το μπορντό-φούξια, στην εσωτερική το χακί, ενώ έβαλα στο κόκκαλο το ανοιχτό φιστικί! Έβαλα μαύρο eyeliner και μάσκαρα! Εμένα μ΄ άρεσε πολύ, δεν ξέρω για εσάς, σας έχω φωτογραφίες από κάτω!

Φιλάκια κορίτσια. 
Νένα




Ααααα..... αυτή την στιγμή είμαι σπίτι μου, με την μανούλα μου, δίπλα στο τζάκι!! Κοιτάξτε και ζηλέψτε!! :-)


Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Tip για εντυπωσιακό και οικονομικό Highlighter

Εγώ δεν είναι να βγαίνω από το σπίτι, κάτι καινούργιο θα βρίσκω κάθε φορά που βάφομαι. Λοιπόν, το προηγούμενο Σάββατο πήγα με το αγοράκι μου και 2 φίλες μου σε ένα κλαμπ (1 άντρας, 3 γυναίκες, ποιος την χάρη του)!! Λοιπόν, έβαλα το υπέροχο μαύρο φόρεμα που μου είχαν πάρει στα γενέθλια μου δώρο οι φίλες μου (στις 15 Ιανουαρίου), ίσιωσα μαλλιά, βάφτηκα νομίζω πολύ ωραία (κάποιες είδατε και φωτογραφίες στο facebook), και τι έμεινε?? το highlighter!! Ψάχνω, ψάχνω, ψάχνω.. τίποτα! Θυμήθηκα λοιπόν κάτι που έκανα κανα 2-3 χρόνια παλαιότερα, κυρίως σε καλοκαιρινό μακιγιάζ. Λοιπόν, ακούστε να δείτε πως έχει.. Σε μία συνέντευξη του Δημήτρου Γιαννέτου, τον είχαν ρωτήσει πως κάνει αυτές τις εντυπωσιακές και χαρακτηριστικές γυαλάδες της Καλομοίρας (περιττό να σας πω πόσα άτομα μου έχουν πει ότι μοιάζω με την Καλομοίρα. Μέχρι και ο ίδιος ο Μαρτάκης με την Φουρέιρα σε ένα καραόκε που τους είχα συναντήσει!!). Πάλι ξέφυγα, είχε απαντήσει ότι δεν κάνει τίποτα άλλο από το να χρησιμοποιεί μια bronze σκιά στα σημεία που θέλει να δώσει λάμψη. Θυμάμαι ότι εκείνο το καλοκαίρι το έκανα συνέχεια, αλλά μετά πήρα πέρλες λάμψης και το ξέχασα. 

Μην βρίσκοντας λοιπόν το highlighter μου, πήρα την σκιά που σας δείχνω παρακάτω και έκανα υπέροχες γυαλάδες. Η σκιά που χρησιμοποίησα είναι της Beauty Line Cosmetics, σε απόχρωση 156 (στην εικόνα δεν φαίνεται καθαρά). Είναι μια πορτοκαλί-μπρονζέ σκιά με έντονη μεταλλική λάμψη και κοστίζει μόλις 2 ευρώ. Οπότε, αν δεν θέλετε να επενδύσετε σε ένα ακριβό προϊόν για λάμψεις, ορίστε μια οικονομική και πολύ καλή επιλογή. 









Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ.. Καληνύχτα!

Νομίζεις ότι τέλειωσε η μάσκαρα??? Ξανασκέψου το!

Καλησπέρααα!! Καλό μήνα σε όλες! Αχ χάθηκα... Το ξέρω... Αλλά η εξεταστική είναι ζόρικη.... Υπόσχομαι να κάνω αρκετά ποστ αυτές τις μέρες που θα έχω λίγο χρόνο. Λοιπόν, ακούστε να δείτε τι έπαθα χθες. Ετοιμαζόμουν να βγω με το αγόρι μου και την υπόλοιπη παρέα μου. Είχα κάνει μαλλιά, είχα κάνει μακιγιάζ, έμενε μόνο η μάσκαρα, το κραγιόν και έτοιμη. Πηγαίνοντας να βάλω την λατρεμένη μου μάσκαρα της Maybelline (την Collosal Cat Eyes), παρατήρησα ότι έχει σχεδόν τελειώσει. Κάτι που με στεναχώρησε ιδιαίτερα διότι την λατρεύω. Αφού πέρασε η πρώτη στεναχώρια και το πήρα απόφαση ότι Δευτέρα πρωί-πρωί θα πάω να πάρω άλλη, ΤΣΟΥΠ...ΘΑΥΜΑ! Κοιτάω στο φως και βλέπω ότι δεν είχε τελειώσει αλλά υπήρχε αρκετή ποσότητα που είχε ξεραθεί και είχε μείνει κολλημένη στα πλαϊνά. Έτσι, βγήκα χθες, πέρασα τέλεια και σήμερα αποφάσισα να της δώσω λίγες ακόμα μέρες ζωής. 

Τι έκανα??? Πανεύκολο! Έβρασα νερό (έτοιμο σε 2 λεπτά στον βραστήρα), γέμισα ένα ποτηράκι μέχρι την μέση και έβαλα μέσα την μάσκαρα. Για την ακρίβεια έβαλα και άλλες 2 που είδα ότι είχαν το ίδιο πρόβλημα! Μετά από ένα τέταρτο, ήταν και οι 3 σαν καινούργιες! Σίγουρα είναι στο τελείωμα αλλά νομίζω ότι αν δεν έκανα αυτό, θα την πετούσα ενώ είχε ακόμα μέσα προϊόν. Κάντε το και σεις σε μάσκαρες που έχετε καιρό ή που νομίζετε ότι τελείωσαν! Θα με θυμηθείτε! (Μόνο να προσέξετε να μην βάλετε νερό μέχρι πάνω και βρεχτεί το στόμιο της κάθε μίας, διότι μπορεί να μπει το νερό μέσα στο μπουκαλάκι της μάσκαρας).

Καληνύχτα σας!!! Νένα